00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אורז עם כבד מתכון בוכרי

אורז עם כבד מתכון בוכרי

 

 

 

 

באחש1

 

 

 

אורז עם כבד מתכון בוכרי

מה שמים מעט , ויוצא הרבה?

נכון, אורז, ואורז בוכרי "באחש", לפי מיטב מסורת העדה, 

צבעוני מאוד, ריחני מאוד, ומשביע מאוד,

ואני, מאוהבת, 

מצרכים:

500 גר' כבד עוף נקי וחתוך לפיסות קטנות,

1/2 כוס שומן מומס, ויסלחו לי הבוכרים אם אשתמש בשמן קנולה במקום, יש גבול...

2 בצלים גדולים קצוצים,

2-3 גזרים קלופים מגוררים גס,

1 ראש סלרי מגורר גס,

 4 - 5 מקלות סלרי קצוצים,

 צרור גדול פטרוזיליה קצוצה,

2 כוסות אורז ארוך,

לתיבול: 

פילפל שחור ומלח,

אופן הכנה:

1. במחבת רחבה מחממיםשמן, ומטגנים את הירקות והפטרוזיליה כמה דקות, עד לריכוך,

מוסיפים את הכבדים,  מערבבים דקה, ומתבלים

2. בסיר רחב  מניחים את האורז+ חמש כוסות מים רותחים. ממליחים ומוסיפים את תערובת הירקות+הכבד, 

מערבבים ומרתיחים. מנמיכים את הלהבה למינימום, 

מכסים ומבשלים 20 דקות 

3. מכבים להבה, מסירים מכסה, מכסים את הסיר במגבת וסוגרים עליה את המכסה. משאירים כך עוד כ-10 דקותמגישים חם.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת