00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

עוגת שוקולד וחלוה מסולסלת

עוגת שוקולד וחלוה מסולסלת

 

 

 

 

 

 

 

קופסת החלבה עמדה ועמדה ועמדה ועמדה על השולחן ולא היה לה דורש. החבר'ה כאן לא מתפשרים ולא מקבלים שינויים - רק חלוה וניל תענה על הדרישה הכפיתית לחלבה.

"רציתי לפנק אתכם" אמרתי,  "חשבתי שחלבה מסולסלת תעשה את זה בגדול"!

"אמא עוד לא למדת שלא מחליפים אהבה ישנה?" אמר הבן בחיוך ממזרי כמו שהוא יודע.

"טוב, אכין ממנה כדורי שוקולד"! אמרתי.

"לא בא בחשבון"! הוא ענה. 

"טוב... אזרוק אותה להפח!" עניתי, מבלי שהתכוונתי ולו לרגע למה שאמרתי.

 

בבקר (יותר נכון בצהרים) כשהוא התעורר - העוגה כבר היתה מוכנה. 

הוא פתח את המקרר, הוציא שקית שוקו ביד אחת, ביד שניה לקח את אחת התבניות והלך לארוז את המזוודה בדרך לקנדה תוך שהוא מסנן: " לקחתי רק האת המנה שלי... "

 

ואני... אין מאושרת ממני הולכת לטגן לו שניצלים לטיסה ב !

 

 

 

 המרכיבים

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

כוס שוקולית לאפיה

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

250 גרם חלוה מסולסלת בטעם שוקולד

2 כוסות מים חמימים

3/4 כוש שמן

שקדים מולבנים לקישוט.

 

 

 

 

ההכנה:

חממתי תמור לחום של 180 ממעלות

הכנסתי לפוד פרוססור (מה שלא עשיתי מעולם!!! ) את כל המרכיבים למעט החלוה. 

התעלתי בפולסים ליצור תעערובת אחידה

הוספתי את החלוה

הפעלתי שוב בפולסים קצרים והעברתי לשתי תבניות אינגליש קייק.

 

הכנסתי לתנור 35-40 דקות. על חום 170 מעלות. 

 

 

שבת שלום.

 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך-בחירות נכונות-בלוגרית

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת