00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

נייר ועוד

פשטידת פסטה, ירקות וגבינות

מה שטוב בפשטידה הזו, זה שאפשר לשנות בה דברים. אפשר להשתמש בכל סוג של פסטה - פרפרים, צדפים, סלילים ואפילו מקרונים חתוכים. אפשר להשתמש בכל מיני סוגים של ירקות (קישואים, ברוקולי מבושל, תרד) ובשלל גבינות.
 
חומרים:
250 גר פסטה
שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ
2 עגבניות קצוצות לקוביות
חצי חבילת פטריות טריות פרוסות
חצי קופסת גבינה לבנה (או קוטג`) 5%
חצי קופסה בולגרית מגוררת
2 ביצים
חצי כוס עשבי תיבול קצוצים: ריחן, פטרוזיליה, קורנית.
מלח ופלפל
פרמזן או קצ`קבל מגוררת.
 
הכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים עם מלח, עד שהיא מתרככת. מסננים ושמים בצד להתקרר. מחממים את התנור ל- 180 מעלות..
2. מטגנים בשמן זית את הבצל, אחרי שמזהיב מוסיפים את הפטריות, ואחרי שהן מטגנות קצת מוסיפים את העגבניות ומטגנים עוד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים להתקרר.
3. מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים ועשבי התיבול.
4. מוסיפים את הירקות המטוגנים לגבינות ואח"כ את הפסטה. מערבבים וטועמים כדי לתקן את התיבול.
5. משמנים תבנית בשמן זית ושופכים את התערובת לתוכה. אפשר לגרר פרמזן או קצ`קבל מעל. מכניסים לתנור ואופים במשך חצי שעה.
 
בתיאבון, אנסטסיה!
 
 
התמונה נלקחה מהאתר http://www.lifeinitaly.com/

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

אתם על המפה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל עלמה7 אלא אם צויין אחרת