88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בואיקוס פסטו ובואיקוס ממרח עגבניות מיובשות

בואיקוס פסטו ובואיקוס ממרח עגבניות מיובשות

בואיקוס פסטו  ו/או בואיקוס ממרח עגבניות מיובשות

לחמניות קטנות ומטריפות

ולא חשוב כלל,

 איך  תקראו להן...

 

 

 

 

והצעות לשידרוגים והפתעות....

 

 

 

 

 

 

 

מצרכים:

ל-40 בואיקוס,

350 גר קמח תופח,

200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר,

 1 גביע (250 גר' ) גבינה לבנה 5%

200 גר' גבינת גלעד קשקבל מגוררת גס,

3 כפות ממרח פסטו או 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות אוליביה,

 שומשום לקישוט,

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות,

 1. מערבלים בקערת המיקסר את כל החומרים בעזרת וו לישה לבצק רך,

2. יוצרים כדורים בקוטר 3 ס"מ, טובלים את כיפת הכדור בשומשום

ומניחים על 2 תבניות אפיה של התנור, מרופדות בנייר אפיה.

3. אופים 20- 25 דקות עד להזהבה

 

 

 

גיוונים והפתעות לשידרוג:

*אפשר להטמין בתוך הכדור זית,

אפשר להטמין בתוך הכדור קוביית מוצרלה מעושנת.

 

 

 

 

 

 

 

 

בצק בואיקוס ממרח עגבניות - בואיקוס פסטו

לרגל אירוח, הכנתי  את שניהם

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת