77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ריבת שזיפים אדומים

סוף עונת השזיפים עכשו וזה הזמן להכין ריבת שזיפים טעימה, קלי קלות הכנה

קצת צילומים ולאחר מכן המתכון

המתכון:

מצרכים:

  1. 2 קילו שזיפים אדומים 
  2. 1 קילו סוכר - אני שמה פחות
  3. 1/4 כוס מים
  4. מיץ מלימון אחד

הוראות הכנה:

  1. לשטוף את השזיפים, לגלען ולחלק ל-4 או ל-2 איך שאוהבים
  2. להכניס לסיר מתאים את המים, הסוכר והמיץ לימון ולהביא לרתיחה
  3. כשרותח, להוסיף את השזיפים ולערבב כך שכל הנוזלים יכסו את השזיפים
  4. לתת לזה לרתוח על אש גבוהה 2 דקות ולאחר מכן להנמיך את האש ולבשל בערך שעה
  5. מידי פעם לערבב כדי שהריבה לא תדבק לתחתית
  6. אחרי שעה, לבדוק, אם המסה סמיכה, הריבה מוכנה, אתם יכולים לבחור איך שאתם אוהבים את המרקם
  7. כשהריבה מוכנה, אני מעבירה אותה במסננת לקבלת מסה חלקה - לא חובה, אפשר להשאיר חתיכות
  8. להכניס לצנצנות מעוקרות, אפשר לשמור במקפיא

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת