00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת בטטות ועגבניות

פשטידת בטטות ועגבניות

 

 

 

 

מאפה בטטות ועגבניות 

 

מצרכים:
בצק פילאס
500 גר` בטטות
2  בצלים קצוצים מטוגנים
עגבניות שרי פרוסות
100 מ"ל שמנת לבישול
כוס פירורי לחם
ביצה
ביצה טרופה להברשה
שמן זית
אבקת מרק
מלח, פלפל
לזריה: שומשום

אופן הכנה:
1.להרתיח מים, להוסיף בטטות, לבשל עד שרך.
2.
למעוך בטטות להוסיף שמנת, בצל, ביצה, פירורי לחם, תבלינים.
3.
לשמן תבנית, להניח את הפילאס, להדק בדפנות,לחתוך שאריות.
4.
לשטח את תערובת הבטטות בתבנית, לסדר  למעלה את העגבניות לתבל, להזליף שמן זית.
5.
לחתוך רצועות מהפילאס ולסדר בצורת שתי וערב.
6.
להבריש ביצה, לפזר שומשום.
7.
להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 45 דקות או עד שמזהיב

 

 

 

 

קרדיט: ניקי ב

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת