00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת אטריות דקות וכרוב חמוץ

פשטידת אטריות דקות וכרוב חמוץ

פשטידת אטריות דקות וכרוב חמוץ

 

 

 

 

מצרכים:

תבנית בקוטר 26 ס"מ

 

200 גרם אטריות דקות

1 קופסה (560 גרם) שימורי כרוב חמוץ, מסוננים מנוזלים

2 בצלים קצוצים דק

2  ביצים

2 כפות קמח

4 כפות שמן

40 גרם (1 כף גדושה מאד) חרדל

1 כפית פלפל שחור טחון

2 כפות שומשום

שמן לשימון התבנית

 

אופן ההכנה:

1 מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.

2 מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים לקערה.

מוסיפים לקערה את הכרוב החמוץ, הבצל והביצים. מערבבים לעיסה אחידה.

4 מערבבים בצלוחית את הקמח והשמן. מוסיפים את החרדל והפלפל השחור ומערבבים. מוסיפים את התערובת לקערה ומערבבים היטב.

5. יוצקים את העיסה לתבנית ומפזרים מעל את השומשום.

6.  אופים 40-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת