00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

נאגטס פילה דג אפויים בתנור

נאגטס פילה דג  אפויים בתנור

נאגטס פילה  דג אפויים בתנור

 

מצרכים:

 נתחוני דג פילה חתוך לגודל ביס

1/2 כוס קמח,

1/2 כפית פפריקה,

1/2 כפית פילפל שחור,

1/2 כפית כמון,

1/2 כפית כוסברה טחונה,

1/2 כפית מלח,

 2 ביצים,

1 כף ים,

 1/2 כוס קמח תירס,

 1/2 כוס פירורי לחם,

 למטבל מיונז צ'יפוטלה:

(מחית צ'יפוטלה, לבחור דרגת חריפות לטעמכם)

Image result for ‫תמונות מטבל צ'יפוטלה‬‎Image result for ‫מיונז‬‎Image result for ‫תמונות רוטב צ'יפוטלה‬‎

1 כוס מיונז+1/4 כוס מחית צ'יפוטלה,

אופן הכנה:

Image result for ‫תמונות מטבל צ'יפוטלה‬‎

מחממים תנור לחום גבוה 200 מעלות

תבנית מרופדת מייר אפיה,

 לקערית קטנה מוסיפים קמח+פפריקה+פילפל+כמון טחון ומערבבים היטב.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים+מים.

בקערה השלישית מערבבים קמח תירס+פירורי לחם,

נוטלים מחתיכות הדג וטובלים בקמח מכל הצדדים ומנערים מעודפי הקמח.

טובלים בביצה, ואחר כך בפירורי לחם,

מניחים בתבנית אפיה, ממשיכים כך עם כל חתיכה בנפרד.

מכניסים לתנור חם ל-15 דקות, הופכים לצד שני וממשיכים לאפות עוד 15 דקות,

עד שחתיכות הג הופכות זהובות וקריספיות.

הכנת המטבל:

מערבבים את חומרי המטבל מוסיפים מלח במידת הצורך,

מגישים לצד הנאגטס האפויים. 

 

 

*מתוך הבלוג "ללקק תתות"

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת