00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

מאפינס עם ריבה מאת: גיימי אוליבר

11/11/2015

 

ל-6 מאפינס:

 

100 גר' - סולת

50 גר' - קמח

1/2 כפית - אבקת אפייה

60 גר' - אבקת סוכר

1 - ביצה

70 גר' (קצת פחות מחצי כוס) - שמן

100 מ"ל - חלב

ריבה

 

מערבבים את כל המצרכים היבשים.

בקערה נפרדת מערבבים את הביצה עם השמן והחלב.

מערבבים את שני התערובות.

ממאלים את התבניות למאפינס: כ-1.5 כף בצק (השתמשתי בכף גלידה) - מעל הבצק כפית ריבה - ושוב הבצק (לא ממלאים את התבניות עד הסוף).

אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.

 

זהו :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת