66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פלאן

פלאן

קינוח מחלב מתוק מתוק ומנחם שמקורו מדרום אמריקה את המתכון קיבלתי וניסיתי חלק אהבו וחלק לא.. אני אהבתי אבל רק ביס קטן פשוט אסור ליangry

 

 

מה צריך:

1 ליטר חלב 3%

1 כוס סוכר חום

6 ביצים

1/2 בפית תמצית וניל

לקרמל:

1/2 כוס סוכר חום

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל150 מעלות

שמים בבלנדר את כל  החומרים לפלאן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה 

במחבת מעל אש בינונית מחממים את הסוכרתוך כדי עירבוב תמידי עד שהוא נמס ומקבל גוון שזוף{ צבע קוניאק }לשים לב לא לשרוף אחרת הקרמל מר מאוד.לא נורא אם בתחילת התהליך נהיה גושים, לאט לאט הם נמסים.

יוצקים את הקרמל לתבנית עגולה עם חור בקוטר 22 ס"מ או לחלופין בתבניות אישיות

מטים את התבנית לאט לאט כדי שהקרמל יתפזר בכל התחתית של התבנית 

יוצקים  לתווכו את תערובת  החלב, ממלאים  תבנית גדולה במים, עד מחציתגובהה,מניחים בתוכה את התבנית עם הפלאן 

אופים כשעה וחצי או עד שהתערובת  מתיצבת.

שמים במקרר ל24 שעות

להגשה:

הופכים את הפלאן על צלחת הגשה גדולה בעלת דפנות היכולה להכיל גם את הרוטב שנוצר.

ונהנים מכל ביס...

בהצלחה

שלכם מכל ה  טובה

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת