11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לביבות אפויות תפוחי אדמה וירק

לביבות אפויות תפוחי אדמה וירק

לביבות אפויות תפוחי אדמה וירק

 

 

 

 

 

 

 

מצרכים

צרור פטרוזיליה טרייה

צרור שמיר טרי

1 בצל

2 שיני שום

6 תפוחי אדמה בינוניים

3/4 כוס קוואקר

2 ביצים

מלח ופלפל גרוס

1 כף שמן להוסיף לתערובת

2 כפות שמן למריחת התבנית

אופן ההכנה 

לקצוץ בסכין פלדה את הפטרוזיליה שמיר בצל ושום

לגרד מעל את תפוחי האדמה

להוסיף את הקוואקר ביצים תבלינים וכף שמן, 

לאחד את החומרים ידני, ליצור לביבות ולהניח אותם על תבנית משומנת

להכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות

כעשר דקות ולהפוך אותם לעוד 10. לשמור שלא ישרפו.זהירות ממכר

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת