00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מניפות חציל ממולא גבינות

18/01/2016
מניפות חציל ממולא גבינות

 

 

 

מניפות חציל ממולא גבינות

 

 

חציל כמה פוטוגני, ככה טעים...

 

 

 

 

 

מצרכים:

  1. 1 חציל גדול - הכי טוב חציל בלאדי שטוף ונקי
  2. 3 עגבניות פרוסות 
  3. 3 בצלים פרוסים 
  4. פרוסות של גבינה צהובה לפי מספר החיתוכים 
  5. פרוסות של גבינה מלוחה גם לפי מספר החיתוכים 
  6. אני הוספתי גם גבינת קצ'קבל וגם פיזרתי מעל - בכלל, תתפרעו עם הגבינות, זה הכי טעים 
  7. מעט מאוד מלח (כי הגבינות מלוחות) ופלפל שחור 
  8. מעט אורגנו, לי יש זעתר בגינה, אז הוספתי זעתר במקום אורגנו 
  9. שמן זית לזילוף,
  10. אם צריך לפזר מעל מלח ים/מלח גס, 

 

 

 

 

 

 

הכנה:

להכין תבנית מתאימה לאפייה שגם תוגש ישירות לשולחן, כדי שהחציל לא יתפרק כשמוציאים אותו  מהתבנית

  1. לפרוס את החציל לפרוסות דקות, מעין מניפה, מהעוקץ לאורך, לא להסיר את העוקץ 
  2. להניח בתבנית בצל ועגבניות, להמליח ולפלפל מעט 
  3. לסדר בין פרוסות החציל הפרוס גבינות, עגבניה ובצל 
  4. מעל לפזר מעט מלח ופלפל שחור ואת הזעתר/אורגנו 
  5. לזלף מעל שמן זית 
  6. לאפות בערך שעה בתנור שחומם מראש של- 180 מעלות או עד שהחצילים מוכנים
  7. טיפ: להפעיל  גריל עליון לצלית החציל ב10 דקות אחרונות,
  8. להגיש חם 

 

 

 

10- 5-  דקות אחרונות מתחת לגריל התנור הלוהט - יתנו תוצאה משופרת (הזמן תךוי בגודל החציל),

 

 

 

 

*מהבלוג המקסים של טובה'לה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת