88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מאפה פרח שמרים מתוק

מאפה פרח  שמרים מתוק

 

 

 

 

בצק שמרים טוב שאתם מכירים,

 

הבצק שלי: צמות שמרים במילית שוקולד

 מ- 1 ק"ג קמח, יספיק גם למאפה השמש, וגם לרוגלך,

 מלאו עם מה שבא לכם

 שוקולד נוטלה, קינמון + סוכר דמררה,

ממרח חלבה+שוקולד נוטלה,

לעצב לפי בחירה,

למרוח חלמון + כף מים על המאפים לפני הכנסתם לתנור,

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות.

 סירופ  מיד אחרי אפיה:

1/3 כוס סוכר+1/3 כוס חלב+ 1/2 כפית תמצית וניל אמיתי. להרתיח ולצנן

 

 

 

* מומלץ לעבוד עם הבצק על נייר אפיה, 

ובסוף ההכנה,  למשוך אותו אל התבנית

 

***

כמות הבצק שבקישור, תספיק לחמש צמות,

***

פרח שמרים מתוק

מתפיחים את הבצק לפי ההוראות במתכון,

 

מחלקים את כמות הבצק ל- 5 כדורים שווים,

מרדדים כדור בצק אחד לעיגול

 

 

 

 

Image result for ‫מאפה שמש עם תרד וריקוטה‬‎

Image result for ‫מאפה שמש עם תרד וריקוטה‬‎

 

להמחשת אופן ההכנה.

 

 

 

 

 

 

 

רוגלך קינמון וסוכר דמררה, על עלה בצק מרוח בחמאה מומסת,

וחלק במילית שוקולד נוטלה,

אופים בשתי תבניות תנור, מרופדות בנייר אפיה, עד שמזהיב כ- 10 לערך,

מושחים בסירופ, מיד איך שיוצא מהתנור

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת