11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קנלוני פטריות ברוטב בשמל

21/01/2016
קנלוני פטריות ברוטב בשמל

 

 

קנלוני פטריות ברוטב בשמל

 

 

 

 

 

 

 

 

 

קנלוני פטריות עם רוטב בשמל

המרכיבים (4 מנות): 

12 גלילי קנלוני יבשים

למלית:

 

300 גרם פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים

100 גרם פטריות פורצ'יני מושרות במים ל-20 דקות

250 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

1 שן שום כתושה

2 כפות חמאה

מלח, פלפל שחור גרוס

לרוטב בשמל:

3 כפות קמח

3 כפות חמאה

1 וחצי כוס חלב

1 כוס שמנת מתוקה

מלח ופלפל לבן,

 

לציפוי:

 

250 גרם גבינת מוצרלה יבשה מגוררת

50 גרם גבינת פרמזן מגוררת


 

 

אופן ההכנה:

  1. המלית: ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן קלות. מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים את השום ומקררים.
  2. מוסיפים את הגבינות לפטריות, מערבבים, טועמים וממליחים לפי הצורך.
  3. הבשמל: מניחים חלב ושמנת בסיר קטן ומחממים עד סף רתיחה. ממיסים את החמאה בסיר אחר ומסירים מהאש. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב.
  4. מוסיפים את השמנת והחלב החמים לסיר עם הקמח והחמאה תוך טריפה מתמדת. מבשלים על להבה קטנה תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך ואין בו גושים (אם נותרים בו גושים מסננים אותו לאחר הבישול). מתבלים במלח ופילפל ומסירים מהאש. 
  5. הרכבת המנה: ממלאים את הקנלוני במלית שהכנו ומסדרים בתבנית אפייה מלבנית. יוצקים את הבשמל על הקנלוני ומפזרים מעל את הציפוי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 30 דקות.
  6. כעבור חצי שעה, מסירים את נייר האלומיניום ומעלים את חום התנור ל-200 מעלות. אופים כ-10 דקות נוספות עד שהגבינות נמסות ומשחימות.

 

 

 

 

 

* מסעדת מל ומישל

נוסח איטלקי.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת