00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קנלוני במילוי תרד וריקוטה

קנלוני במילוי תרד וריקוטה

 

קנלוני במילוי תרד וריקוטה

 

מצרכים:

1 ח' קנלוני,

1+1/2 חבילות ריקוטה של גד מעורבת היטב בקערית,

1 ח' קטנה תרד קצוץ ומטוגן במעט שמן זית,

 2 שיני שום קצוצות,

כוס רוטב בשמל:

 כף חמאה מומסת במחבת, על אש קטנה,

1 כף קמח, להוסיף לחמאה ולערבב היטב כ-5 דקות עד להסמכה.

מוסיפים כוס חלב לאט לאט, תוך עירבוב מתמיד ואיטי, כחמש דקות נוספות,

מתבלים במלח+פילפל שחור+אגוז מוסקט מגורר,

(הרוטב מוכן כאשר הוא במרקם של טחינה).

 

לזריה מעל הקנלוני:

1/2 כוס גבינה פרמז'ן מגוררת.

 

קנלוני עם גבינה ותרד (צילום: istockphoto ,istockphoto)

 

אופן הכנה:

מטגנים את התרד במעט שמן זית, כשלוש דקות,

מוסיפים שום קצוץ ומורידים מהאש.

 מערבבים היטב את התרד וגבינת הריקוטה.

מתבלים במלח+פילפל שחור,

מעבירים לשקית זילוף וממלאים את כל הקנלוני בתערובת.

מורחים 1/2 כוס רוטב בשמל בתחתית של תבנית פיירקס מלבנית,

(או כלי אחר חסין חום),

 מניחים ומסדרים  את הקנלוני הממולאים בצורה יפה,

מורחים מעל עוד 1/2  כוס מהרוטב בשמל,

 מפזרים מעל גבינת פרמז'ן מגוררת.

מכניסים לתנור בחום 170 מעלות לאפיה 30 דקות,

או עד שהקנלוני רכים ושחומים מעל.

*מהבלוג של רותם

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת