88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות חמאה ממולאות שוקולד

עוגיות חמאה ממולאות שוקולד

עוגיות חמאה ממולאות שוקולד

 

 

 

 

 

 

מצרכים:

חמאה 220גרם

כוס אבקת סוכר

כפיות תמצית וניל

1/2+ 2  כוסות קמח

מילית:

100גרם שוקולד מריר+40 גר חמאה

אופן הכנה:

  1. לפני ההכנה יש לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
  2. לוקחים קערה ושופכים לתוכה 220 גרם חמאה,  (את השאר שומרים לקרם שוקולד), אבקת סוכר, מלח ותמצית וניל ומערבבים היטב(רצוי להשתמש במיקסר או מערבל)
  3. עד שמגיעים למרקם חלק, בשלב זה מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב. עד לקבלת בצק אחיד ללא גושים.
  4. מייצרים עיגולים קטנים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה, לאחר אפייה של כ – 10 דקות מוציאים את העוגיות ובעזרת אגודל יוצרים גומה באמצע.
  5. מכניסים את העוגיות שוב לתנור עד שמזהיבות (לשים לב שהגומה לא נסגרת ואם כן להוציא לוחצים במרכז)
  6. לאחר שמזהיבים להוציא מהתנות להתקרר.
  7. בקערה קטנה שוברים את השוקולד ומוסיפים את החמאה שנותרה (40 גרם) ומניחים על גבי סיר ובו מים רותחים כדי להמיס את השוקולד והחמאה.
  8. מניחים את השוקולד להתקרר מעט (עד שהופך לסמיך) ומוסיפים בתוך הגומה של העוגיה.

 

 

עושים גומה באגודל וממלאים בשוקולד

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת