88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות חמאה פרג

עוגיות חמאה פרג

עוגיות חמאה פרג

מד-הי-מות!

עדינות, פריכות  ומסוכנות לגיזרה,

 

 

מצרכים:

200 גר' חמאה,

3/4 כוס אבקת סוכר,

 2 כפיות מיץ לימון,

 2 כפיות גרידת קליפת  לימון,

 2 כוסות קמח שטיבל 4 ,

2 כפות פרג טרי שלם, לא טחון,

 1/2 כפית מלח.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 אופן הכנה:

בקערת המיקסר מערבבים חמאה+אבקת סוכר+מיץ לימון+גרידת לימון ומערבבים לתערובת קרמית אחידה.

בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים: קמח+פרג+מלח, 

מוסיפים אותם לאט לתערובת במערבל, עד לקבלת בצק אחיד. וקצת מתפורר. 

עוטפים את הבצק בניילון נצמד,  יוצרים דיסקית שטוחה, (מה שמקל אחר כך על הרידוד), ומאחסנים במקרר  לשעה לפחות.

מחממים תנור ל- 180 מעלות,

 

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים וקורצים צורת עיגול, בכוס או חותכן.

אופים 12-13 דקות עד לגוון זהוב בהיר.

מצננים ומאחסנים בקופסה סגורה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת