00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שניצלונים אפויים ורוטב צ'ילי

שניצלונים אפויים ורוטב צ'ילי

 שניצלונים אפויים ורוטב צ'ילי

 

מצרכים:

4 חזות עוף,

חותכים לרצועות ואחר כך לקוביות בגודל הרצוי.

מכינים בצלחת תערובת של:

2/3 כוס פירורי לחם+פילפל שחור ומלח

מחממים תנור ל- 190 מעלות,

מכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה,

מפזרים על קוביות חזה העוף פלפל+מלח

טובלים כל חתיכה בנפרד בפירורי לחם,

מתיזים מעל שמן

מכניסים לתנור מחומם  ל- 25 - 30 דקות להזהבה.

 

 

רוטב:

1 כף רוטב צ'ילי,

1 כף שמן שומשום,

2 שיני שום כתושות, 

1 כפית פפריקה,

1 כפית סילאן,

1 כפית דבש, 

2 כפות מים רותחים,

פילפל מלח לפי הטעם,

לערבב כל החומרים, לתקן תיבול ,

להביא לסף רתיחה,

בסוף להוסיף  כ- 1/3 כוס שומשום (אפשר יותר),

 לערבב ולהגיש לצד הנתחונים. לטבילה.

או לצקת עליהם מיד עם הוצאתם מהתנור,

 לפזר ולהגיש חם. עם שומשום מעל,

 

 

לקישוט: אפשר לפזר מעל, עירית או בצל ירוק קצוץ

ו/או פלפלוני צ'ילי חריפים

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת