88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מניפות חצילים במילוי גבינות

06/11/2015

אני מתה על חצילים, בכל צורה וכשראיתי את המתכון הזה החלטתי שזה מה שאני מכינה למשפחה שלי ואכן זה המחמאות לא אחרו לבוא. 

הרעיון למתכון נלקח מהבלוג של חברתי טובה'לה: מהמטבח של טובה'לה

קצת צילומים ולאחר מכן המתכון

המתכון:

מצרכים:

  1. 1 חציל גדול - הכי טוב חציל בלאדי שטוף ונקי
  2. 3 עגבניות פרוסות 
  3. 3 בצלים פרוסים 
  4. פרוסות של גבינה צהובה לפי מספר החיתוכים 
  5. פרוסות של גבינה מלוחה גם לפי מספר החיתוכים 
  6. אני הוספתי גם גבינת קצ'קבל וגם פיזרתי מעל – בכלל, תתפרעו עם הגבינות, זה הכי טעים 
  7. מעט מאוד מלח (כי הגבינות מלוחות) ופלפל שחור 
  8. מעט אורגנו, לי יש זעתר בגינה, אז הוספתי זעתר במקום אורגנו 
  9. שמן זית לזילוף 

הכנה:

  1. להכין תבנית מתאימה לאפייה שגם תוגש ישירות לשולחן, כדי שהחציל לא יתפרק כשמוציאים אותו  מהתבנית
  2. לפרוס את החציל לפרוסות דקות, מעין מניפה, מהעוקץ לאורך, לא להסיר את העוקץ 
  3. אם אתם אוהבים פרוסות עבות כמו שאני פרסתי, תצטרכו לאפות יותר זמן
  4. להניח בתבנית בצל ועגבניות, להמליח ולפלפל מעט 
  5. לסדר בין פרוסות החציל הפרוס גבינות, עגבניה ובצל 
  6. מעל לפזר מעט מלח ופלפל שחור ואת הזעתר/אורגנו 
  7. לזלף מעל שמן זית 
  8. לאפות בערך שעה בתנור שחומם מראש של- 180 מעלות או עד שהחצילים מוכנים
  9. להגיש חם 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת