88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שטרודל פילו תרד גבינות

02/11/2015
שטרודל פילו תרד גבינות

שטרודל פילו תרד גבינות

גירסת בורקס 

 

 

 

 

Image result for ‫תמונות פילו תרד וגבינות כרוכית‬‎

 

 

 

 

מצרכים :

7 דפי פילו מופשרים במקרר.

75 גר' חמאה מומסת,

למילית:

300 גר' עלי תרד טריים,

1 כף שמן זית,

200 גר' גבינת גלעד - קצ'קואל מגוררת גס,

125 גר' (1/2 קוביה), גבינת פטה "פיראוס"

 חתוכה לקוביות, בגודל 1 סמ,

 1 ביצה טרופה,

פלפל שחור גרוס,

קצח לציפוי,

הכנת המילית:

מחממים שמן זית במחבת גדולה, על להבה בינונית,

מאדים את התרד תוך כדי ערבוב, עד לריכוך, מצננים מעט.

סוחטים היטב ומעבירים לקערה, מוסיפים גבינות וביצה, מתבלים בפילפל ומערבבים,

אין צורך במלח, הגבינות מלוחות. מחממים תנור ל- 180 מעלות,

מעצבים את השטרודל פילו ואופים:

עובדים כל פעם עם עלה אחד, והשאר מכוסים במגבת מטבח לחה סחוטה היטב, 

מניחים עלה פילו על משטח עבודה מורחים בחמאה, מניחים עליו עלה נוסף ומורחים גם אותו בחמאה,

כך עם כל שבעת עלי הפילו, 

עד העלה האחרון, עליו מניחים את המילית לאורך הקרוב אלינו ,

מקפלים בשני הקצוות שוליים פנימה, 

ומתחילים לגלגל לגליל עבה.

מברישים במעט חמאה, זורים קצח ו / או שומשום,                                            

אופים 30 - 35 דקות עד הזהבה.

 

 

 

         Image result for ‫תמונות פילו תרד וגבינות כרוכית‬‎          Image result for ‫תמונות פילו תרד וגבינות כרוכית‬‎

 

 

Image result for ‫תמונות פילו תרד וגבינות כרוכית‬‎

 

 

Image result for ‫תמונות פילו תרד וגבינות כרוכית‬‎

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת