11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

שניצל חצילים

06/11/2015
שניצל חצילים

"שניצל חציל"

הירק האציל

מגישים חם על פרוסת לחם,

עם סלט טרי ורענן, הזלפה של טחינה ירוקה,

או פיזור ​עירית או בצל ירוק קצוץ 

או סתם משנשים, הכל הולך...

 

Image result for ‫תמונות שניצל חציל‬‎

 

עכשיו, לקראת החורף החצילים במיטבם, יפים מבריקים

חסרי מרירות , מה שחוסך לנו המלחה, הזעה וייבוש,

מה שנותר לנו זה לפרוס להכין  ולהתענג על כל ביס,

איך אני אומרת על מתכון כזה? "פשוטעים"

 

 

פורסים לאורך או עיגולים התהליך זהה

 

 

 

מצרכים ואופן הכנה: (כבר מרמז על הקלות הרבה),

1- 2  חציל מאורך מבריק  יפה וטרי,  

לפרוס לפרוסות אורך בעובי 1 ס"מ,

מכינים בלילת ביצה + מלח + פילפל שחור טחון טרי,

טובלים בפירורי לם אפויים מעורבים עם פנקו ,( היותר עדין, ישנם כמה עוביים, של הפירורים), לא מתובל .

אופציה: לפירורים אפשר להוסיף 1/2 כף שומשום,

מטגנים בשמן חם עד להשחמה פריכה, משני הצדדים, והחציל בפנים התרכך

מוציאים על נייר מגבת סופג, ומגישים חם לשולחן,

אם יש צורך מפזרים מעט מלח.

 

 

 

אפשר לפרוס לפרוסות עגולות, וכל השאר זהה

 

Image result for ‫תמונות שניצל חציל‬‎

 

                                     מטגנים עד שהחציל רך מבפנים ושחום ופריך מבחוץ  

                                                                                                                                                                                                                                                                        Image result for ‫תמונות שניצל חציל‬‎

בתוספת שומשום לפירורים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת