00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פסטה עם פרגיות וירקות טריים

 אז אחרי קטיף בחממות עם הילדים, חזרנו הביתה עם שקיות מלאות כל טוב: עגבניות, גמבות, שרי, פלפלים מכל המינים... ידעתי שיש לי גם שוקיי עוף שהפשרתי בבוקר אז הייתי חייב לשלב בין השניים ומה יותר טוב מאשר פסטה שתחבר אותם. 

את בשר העוף הפרדתי מהעצם ובכך נוצרה חצי פרגית, אפשר לחלופין להשתמש עם פרגית קנויה, שוקיים שלמות או...חזה עוף.

מצרכים:

4-5 פרוסות פרגית חתוכות לרצועות

2-3 עגבניות פרוסות

10 עגבניות שרי חצויות

גמבה גדולה פרוסה

פלפל ירוק חריף פרוס (לא חובה)

בצל קצוץ

עלי בזיליקום (כל המרבה הרי זה משובח)

3 בצלים ירוקים

8 שיני שום פרוסות

שמן זית

פסטה פוזילי (צורה של ביסלי גריל)

כפית כורכום

כפית סוכר

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את הבצל ואת הבצל הירוק (רק החלק הלבן, את הירוק תשמרו) כאשר הבצל מגיע לשקיפות ומוסיפים את פרוסות השום, אחרי 2 דקות מוסיפים את הפרגיות ומקפיצים עד הלבנת הבשר.

מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים, מתבלים את הכל ומערבבים בזהירות, מכבים להבה ומכינים את הפסטה (מים רותחים עם כף מלח), מסננים את הפסטה, מוסיפים למחבת ומערבבים, מוסיפים את עלי הבזיליקום ואת העלים של הבצל הירוק (תפרסו אותם), מערבבים ומגישים.


בתיאבון!


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת