88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת כדורי פרג גבינה

עוגת כדורי פרג גבינה:

כלים לבחירה:

תבנית שקעים סיליקון,

או תבנית מאפינס גדולה,

או  תבנית עוגה עגולה מתפרקת, בקוטר 24 ס"מ,

מצרכים:

800 גר גבינת שמנת בטעם טבעי,

 1+1/2 כוסות שמנת מתוקה, 

1+1/4 כוסות סוכר,

2 כפות קורנפלור,

5 ביצים,

200 גר' פרג טחון טרי מבושל ב 3/4 כוס יין מתוק (לקידוש)+3/4 כוס סוכר.

אופן הכנה:

מתחילים מבישול הפרג , מסננים ומצננים לחלוטין (אפשר מיום קודם - במקרר),

מחממים תנור לחום 180 מעלות ,

משמנים תבנית בשמן, מוודאים סגירה טובה, שלא יחדרו מים במהלך האפיה,

 מקציפים את כל מצרכי העוגה ללא הפרג

ומעבירים לתבנית העגולה,

מניחים את התבנית העגולה, בתוך תבנית מלבנית גדולה ממנה,

מכינים מהפרג כדורים קטנים ומחדירים לתוך הגבינה במרווחים שווים, שומרים כמה כפות לקישוט,

ממלאים את התבנית התחתונה במים רותחים עד כ-1/3 מגובה התבנית העגולה,

אופים כ- 20 דקות, עד שפני העוגה קפיציים למגע. הופכים על צלחת הגשה, ומפזרים מלמעלה את שארית הפרג.

שומרים מכוסה במקרר, עד להגשה.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת