00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כופתאות סולת חיטה מלאה

כופתאות סולת חיטה מלאה

 

 

 

כופתאות סולת , 

מעין  וריאציה לייט, של קניידלך שאוכלים בפסח (ועשויים קמח מצה),

מצרכים:

 1+1/2 כוסות סולת מחיטה מלאה, (או רגיל),

1 כוס מים בטמפרטורת החדר,

 1/4 כפית מלח,

 1/4 כפית פילפל שחור ,

אופציה לבחירה: 1/4 כפית קארי.

אופן הכנה:

 מערבבים את כל החומרים+תבלינים ויוצרים כדורים קטנים בגודל  כפית,

מניחים בתבנית ומכניסים  למקרר ל 15-30 דקות.

מוציאים את התבנית מהמקרר, ומכניסים את הכופתאות למרק הרותח, 

מכינים סיר מים רותחים עם אבקת מרק, פילפל שחור ומלח (לא להגזים בכמות המלח),

 

מנמיכים להבה וממשיכים בבישול עוד 15 דקות, מגישים חם כתוספת בתוך מרק עוף או מרק ירקות, 

הכופתאות מתאימות לכל מיני מרקים 

מרק ירקות , רק שעועית,  מרק עוף וכד'

 

גירסה נוספת: כופתאות סולת

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת