33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

קציצות ירקות של גורדון רמזי.

 

אשתף אתכם במתכון מדליק של גורדון רמזי קציצות זוקיני בחלומי . (לצערי לא מצאתי את המתכון המקורי של השף, צרפתי מתכון אחר). 

תכננתי לעשות את המתכון עם גבינת חלומי, ולא מצאתי בסופר... בהפתעה קיבלתי משלוח של גבינות משו משו והתוכנית השתנתה..

גבינה מלוחה של משו משו החליפה את גבינת החלומי. 

המתכון אינו טבעוני אלא צמחוני בשל הביצים. 

המנה עדינה בטעמה , נשמרת כיומים במקרר, במידה ורוצים טעמים דומיננטים ניתן לשלב כמות גדולה של כוסברה ופטרוזיליה/נענע. 

מצרכים:

3 גזרים מקולפים ומגורדים

3 קישואים רגילים או קישואי זוקיני מגורדים

בלוק של חלומי/ גבינה מלוחה של משו משו

חופן כוסברה

חופן עלי נענע או פטרוזיליה

2 ביצים

1/2 כוס פירורי לחם

מלח ופלפל 

אופן הכנה:

לגרר את הירקות, להמליח , להניח במסננת להגרת נוזלים במשך 20 דקות לפחות ואז לסחוט את התערובת כדי להגיר נוזלים נוספים, להעביר לקערה. 

לגרר את  גבינת משו משו , לחתוך את הירקות , לערבב את הביצים ולהוסיף לתערובת הירקות. 

להוסיף את פירורי הלחם, לתבל. 

להכין קציצות בעזרת הידיים. 

לחמם מחבת חמה עם 2 כפות שמן זית או תרסיס שמן, להניח את הקציצות ולהזהיב למשך 5-8 דקות מכל צד.

גבינה מלוחה משו משו...לגרד. 

כך נראית העיסה ...

 

 את הקציצות ניתן לאכול עם סלט ירקות, לצד אורז או קינואה עם ירקות מבושלים. 

 שימוש נוסף לגבינות משו משו מצאתי בפשטידת פטריות, החלפתי את הגבינות החלביות בגבינה מלוחה משו משו והוספתי יוגורט סויה לאיזון הנוזלים. 

בתאבון  אתי. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת