00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת הגינה הירוקה

פשטידת הגינה הירוקה

פשטידת הגינה הירוקה

קצת מזה וקצת מזה,

צבע ירוק ,כתום, בורדו  ותבלינים

וזהו אתם מסודרים.

כל הגינה בתבנית אחת.

 

 

 

 

 

מצרכים;

צרור עלי מנגולד, (עלי סלק),

4 גזרים מגורדים,

4 קישואים מגורדים,

 ברוקולי מפורק, רק הפרחים,

קוביות סלק מבושל, (אפשר מוכן),

1 בצל גדול מגורד דק,

4 ביצים,

1+1/2 כוסות קמח תופח,

1/4 כוס שמן קנולה,

מלח,

ילפל שחור,

כמון

 1 כף אבקת מרק עוף (לא חובה),

אופן הכנה:

חולטים את פרחי הברוקולי  דקה אחת במים רותחים, מוציאים לצינון,

עלי מנגולד, מפרידים את החלקים הירוקים מהחלקים הלבנים הקשים  שבמרכז כל עלה, וקוצצים  גס,(רק הירוקים),

מחממים שמן  זית במחבת ומקפצים את עלי המנגולד הקצוצים גס, עד  שמתרככים והנוזלים מתאדים. מוציאים לצינון.

מוסיפים למחבת שמן זית,  ומקפיצים את הקישואים, הגזרים, הבצל המגורר, פרחי הברוקולי וקוביות סלק מבושל.

מעבירים את הירקות לקערת עירבוב, 

לחמם תנור ל- 180 מעלות.

מוסיפים לירקות את הקמח, השמן, ביצים, מערבבים מוסיפים תבלינים מלח+פילפל שחור+אבקת מרק+וכמון,

ומערבבים היטב את הבלילה. מעבירים לתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה,

 מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, 40-50 דקות או עד השחמה יפה.

 

 

*קרדיט בני סיידא.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת