00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת גבינות פלפלים קלויים וצנוברים

פשטידת גבינות פלפלים קלויים וצנוברים

פשטידת פלפלים קלויים גבינות וצנוברים

 

 

 

Image result for ?תמונות פשטידות גבינות פלפלים וצנוברים?‎

 

 

 

 

מצרכים:

4 פילפלים אדומים גדולים,

1 פילפל כתום,

1פילפל צהוב,

שמן זית,

 מלח אטלנטי,

פילפל שחור גרוס גס,

 3 ביצים גדולות L,

1 יוגורט עיזים פיראוס (150גר'),

200גר' גבינה בולגרית   16% או 24% מפוררת,

150 גר' (כוס + כף) קמח לבן,

 לקישוט: צנוברים 20-30 גר' (חופן),

אופן הכנה:

מחממים תנור ל 220 מעלות חום,

 מרפדים תבנית תנור  שטוחה וגדולה בשני ניירות  אפיה,

מנקים פלפלים מזרעים, וחותכים לרבעים,

 מסדרים בתבנית 

מזלפים 2-3 כפות שמן זית, בוזקים פילפל שחור גרוס גס ומלח אטלנטי,

 כשהתנור חם מכניסים את התבנית  למשך 20 דקות,  

מסובבים את התבנית בתנור שהחום יהיה אחיד לכל הפילפלים,  וממשיכים לקלות עוד 5-6 דקות,

עד שמופיעים על הפילפלים סימני צריבה יפים. , מוציאים את התבנית..

מנמיכים את חום התנור ל- 175 מעלות, משמנים תבנית אפיה בגודל 22X22 ס"מ במעט שמן זית,

בקערה בינונית,  טורפים  בעזרת מטרפה ידנית 3 ביצים+יוגורט,

 מוספים גבינה בולגרית מפוררת ופילפלים קלויים, מערבבים במרית,

 מוסיפים קמח מערבבים במרית לקבלת עיסה אחידה

 יש להימנע מעירבוב יתר.

יוצקים לתבנית המשומנת,, מישרים, מפזרים צנוברים ומכניסים לתנור אפיה למשך 35-37 דקות,

עד להתיצבות המאפה והשחמה יפה. מצננים 15  - 20 דקות ומגישים.

 

 ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת