פשטידת קישואים גבינות ונענע

פשטידת קישואים גבינות ונענע
מצרכים:
2 קישואים מגוררים לגפרורים בפומפיה או מעבד מזון,
1 כפית מלח ים,
1 ח' גבינת חמד בטמפרטור החדר
1 גביע גבינה כחושה 5%,
1/2 כוס פתיתי פרמזן,
1 בצל קצוץ דק,
חופן עלי נענע קצוצים דק,
חופן עלי שמיר קצוצים דק,
קליה מגוררת מלימון שלם אחד,
פילפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם,
2 ביצים בטמפרטורת החדר,
1/3 כוס גבינת עיזים פרומעז,
שמן זית,
אופן הכנה:
מחממים תנור אפיה ל- 160 מעלות,
ומשמנים תבנית אפיה בקוטר 20 ס"מ,
שמים את גפרורי הקישואים במסננת וזורים עליהם מעל, מלח ים. מניחים להם להגיר נוזלים כ-10 דקות, שוטפים את הקישואים,
סוחטים אותם היטב ושומרים בצד.
בקערה גדולה מניחים גבינת חמד+פתיתי פרמזן+בצל+נענע+שמיר+קליפת לימון+מעט פחלפל שחור, ומערבבים (אין מוסיפים מלח הגבינות מלוחות דיין),
מעבירים את התערובת לתבנית אפיה, (מעל נייר אפיה, הפשטידה מגירה נוזלים), ומכניסים לתנור לאפיה 60 דקות,
מפוררים מעל את גבינת העיזים, וממשיכים לאפות עוד 20-30 דקות נוספות, עד להמסת הגבינה ופני הפשטידה מתחילים להיצרב ולהזהיב.
מניחים על רשת צינון 5 דקות לפני שמשחררים את הפשטידה מהתבנית, ומקררים לטמפרטורת החדר,
לפני ההגשה, מזלפים מעט שמן זית, מפזרים עלי נענע ושמיר.
של השף הלבן
-
ש י א 1 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
-
nik19864 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
מנוי במייל
-
ש י א 1 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
-
nik19864 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
הוספת תגובה
תגובה אחת