00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

רולדת תפוחי עץ עם אגוזי פיקאן האהובה על בסיס בצק עלים

 

1 יח' - בצק עלים (מופשר וחתוך ל-2 יחידות)

2-3 יח' - תפוחי עץ גדולים (שטופים,מקולפים וחתוכים לקוביות)

1/2 כפית - קינמון

2+3 - כפות סוכר חום

2 כפות - סוכר לבן

4 (2+2) כפות - קמח

1/2 כוס - אגוזי פיקאן קצוצים

 

בקערה אחת מערבבים את התפוחים עם הקינמון,3 כפות סוכר חום, 2 כפות סוכר לבן ו -2 כפות קמח ומשאירים בצד ל-10-15 דקות.

בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר שנשאר, הקמח נשאר והאגוזים.

על כל חתיכת הבצק מפזרים ראשית את תערובת התפוחים,מעל התפוחים את תערובת האגוזים,מגלגלים,מניחים על תבנית אפייה המכוסה בנייר האפייה,מורחים מעט חלב ואופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) עד שמוכנים.

 

זהו:)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת