88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קראנץ' מנגולד גבינות

קראנץ' מנגולד גבינות

שתי כרוכיות   = 24 מנות, 

מצרכים:

קמח  לבן רגיל 250 גר',

קמח שיפון מלא 100 גר',

1 כף שמרים יבשים, (11 גר'),

שמן זית 2 כפות (20 מל'),

סוכר     1 כפית שטוחה (5 גר},

מללח 1/2 כפית שטוחה,

אורגנו מיובש 1/4 כפית שטוחה,

בזיליקום מיובש 1/4 כפית 

מים 3/4 כוס (180 גר'),

מילית גבינות + מנגולד

1 בצל  (325גר')  פרוס,

2 כפות שמן זית  (20מל'),

2 חבילות עלי מנגולד ללא מלח ,  (500 גר') רק החלק הירוק,

 גבינה ריקוטה 250 גר' = 1 קופסה,

מלח קורט, לפי הטעם, 

פלפל שחור קורט, לפי הטעם,

מה-עז 9%  מופחת שומן 1/2 ח' (90 גר), חצי גליל פרוס,

פטה עיזים מעודנת 16%,  4 כפות = 60 גר' מפוררת

לזילוף מעל:

שמן זית 2+1/2  - 3 כפות (25 מל'), 

 

אופן הכנת הבצק:

1. בקערת המיקסר מעבדים את כל המצרכים  5-8 דקות לקבלת בצק רך וגמיש. 

2. מעבירים את הבצק המוכן לקערת התפחה, מכסים בניילון נצמד, ומתפיחים כשעה.

הכנת המילית:

במחבת מחממים שמן זית, ומטגנים את הבצל עד הזהבה.

חולטים את עלי המנגולד  במים רותחים  מסנננים וקוצצים דק.

 מערבבים את עלי המנגולד החלוטים  עם גבינת הריקוטה, ומתבלים במעט מלח + פילפל, לפי הטעם.

מחלקים את הבצק שתפח לשני חלקים.  מרדדים כל חלק לעלה בגודל 20X30 

מורחים  את תערובת המנגולד, והריקוטה, על מלבן הבצק, מפזרים פרוסות  דקות מגבינת העיזים, , בצל מטוגן ופירורי פטה עיזים. 

מגלגלים כל עלה לכרוכית, חותכים לחצי באורך, ומסובבים לצורת בורג, 

מניחים את הקראנץ בתבנית  מכסים במגבת מטבח, מתפיחים 30 דקות.

מחממים בינתיים את התנור לחום 180  190 מעלות, 

 מטפטפים מעל הקראנץ שמן זית ואופים 40 דקות.

 

 

* הקרדיט לדפנה מיכאל

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת