88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לחם בצל ירוק וגבינה

לחם בצל ירוק וגבינה

 

 

 

 

מצרכים:

כיכר לחם  כפרי עגול, או לחם לבן  ארוך / או לחם שחור ארוך, חתוך לריבועים.

200 - 250 גר' גבינה צהובה פרוסה דק, חתוכה לריבועים בגודל השוה לעומק החתך של קוביות הלחם.

3-4 בצלצלים ירוקים גבעולים + החלק הלבן,  קצוצים דק בסכין,

1/3 כוס פרג שלם, (אפשר להוסיף),

50 - גר' חמאה מומסת.

אופן הכנה:

בעזרת סכין ארוכה וחדה, חותכים את הלחם  שתי וערב, לקוביות , מחוברות בתחתית,  בזהירות לא עד הסוף,

מכניסים  ריבוע גבינה בין קוביות  הלחם,

 

מעבירים את כיכר הלחם לתבנית אפיה מרופדת ברדיד אלומיניום גדול ורחב דיו  לעטוף את הלחם.

 מערבבים חמאה +בצל ירוק קצוץ+פרג יוצקים בסיבובים מעל כיכר הלחם, 

ובעזרת מברשת אפיה, מורחים מלמעלה, ומשתדלים  שזה יזלוג  בין כל הקוביות.

אוספים את פינות רדיד האלומיניום מעל הלחם, פינה מעל פינה נגדית, ואת הצדדים סוגרים בעדינות , לא מהודק מדי,

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, 15 - 20 דקות,

 בודקים אם הגבינה נמסה, וזה סימן שמוכן,

ממתינים כמה דקות ומעבירים למגש יפה לשולחן.

צובטים בכיף

 

 

 

 

cheesy_bread

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת