00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סלסלות תפוחי אדמה ממולאות

סלסלות תפוחי אדמה ממולאות

קן תפוחי אדמה ממולא

הרעיון מקסים, אופן ההכנה די פשוט,

יוצרים קן וממלאים בדברים טובים.

 למי שאוהב להפתיע,

המנה הזאת בשבילכם.

מתאים למנה ראשונה, לארוחת ערב, לארוחת מזנון,

כל כך חמוד שבא לתת ביס...

 

 

 

מצרכים להכנת קן תפוחי אדמה;

 תבנית מאפינס 12 שקעים,

כ- 21/2 - 3 כוסות תפוחי אדמה מגוררים לעובי גפרורים,

4 כפות שמן זית,

1 כף מלח גס,

1/2 כוס גבינת צ'דר חריפה (פיקנטית ) מגוררת,

קורט פילפל שחור,

אופן הכנה:

1.מרססים את תבנית השקעים בשמן, בשיכבה דקה, ( למניעת הידבקות הגבינה, ולחילוץ מוצלח בתום האפיה),

2.מחממים מראש תנור אפיה ל- 200 מעלות,

3.בקערה גדולה מערבבים היטב בכף את כל המצרכים לתערובת אחידה,

4.ממלאים את כל השקעים, ב 1/3 כוס תערובת תפוחי האדמה, בכל אחד מהם,

5.מהדקים ומעצבים בידיים, למעין קן, לתחתית ולדפנות, בשיכבה עבה,  לא לדאוג, בזמן האפיה זה שוקע ומתכווץ

6.להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 25-30 דקות, עד שהקצוות מלמעלה מזהיבים יפה ,

למילית:

6 ביצים גדולות

3 כפות שמנת מתוקה אחוז שומן גבוה, 38%,

קורט מלח גס,

קורט פילפל שחור גרוס,

1/2 כוס קוביות בייקון מבושל ומטוגן,

1 כוס גבינה צהובה שוויצרית מגוררת , או לבחירתכם,

1 ח' עלי תרד טרי נקי וקצוץ גס על קרש חיתוך,

אופן הכנת המילית:

1.בקערה עמוקה בעזרת מקצף ידני מערבבים 6 ביצים+3 כפות שמנת מתוקה+קורט מלח גס+קורט פלפל שחור גרוס,

2.למלא את קעריות תפוחי האדמה שבתוך תבנית השקעים, כ-3/4 מגובהם,

3.מעל בלילת הביצים, מוסיפים  את הבייקון, מחלקים שווה בכל השקעים ,

4.מעל הבייקון עורמים, תרד קצוץ, מחלקים שוה בין כל השקעים.

5.מסיימים עם גבינה צהובה, מפזרים  מעל התרד, בצורה  שוה בכל השקעים,

6.מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות, ל- 12-15 דקות, עד שהגבינה נמסה/מותכת,

ובלילת הביצים מתיצבת, משהים כ-10 דקות

7.משחררים בעדינות את המאפים מהדפנות  ומחלצים אותם , מעבירים לצלחת / מגש נאה ומגישים חם. יאמי.

*המתכון הובא כלשונו, שומרי כשרות ישמיטו כמובן את הבייקון.

 

 

וכך זה מודגם באתר הפייסבוק: שימו לב שהשמן מרוסס  גם מסביב לשקעים למניעת הידבקות הגבינה המותכת, ולשחרור קל אחרי אפיה,

Egg & Bacon Hash Brown Nests

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת