88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ארבעה חצילים ושני סלטים

15/10/2015

עולם החצילים מתחלק לשניים: אלה שאוהבים ואלה שממש לא סובלים אותם.

אני מאלה שאוהבים מאוד חצילים, בכל הצורות והגוונים.

אפשר להכין מהם אינספור של מתכונים, בכל שישי אני מכינה מבחר של חצילים: מטוגנים, אפויים, סלטים.

הכנת שני הסלטים האלה קלה ביותר, לאחר ההכנה לשמור במקרר.

מצרכים:

  1. 4 חצילים גדולים – אפשר לערבב בלאדי ורגילים
  2. 2 שיני שום קצוצים
  3. 1 כוס פטרוזיליה וכוסברה קצוצים
  4. 2 כפות מיונז
  5. מיץ מ-2 לימונים
  6. מלח לפי הטעם

הכנה

  1. לקלות את החצילים על האש, או בתנור
  2. לקרר, לקלוף ולהניח במסננת לכמה דקות להגיר נוזלים
  3. להכניס לקערה, לקצוץ, להוסיף מיץ לימון ולערבב 
  4. לחלק לשתי קערות 

קערה ראשונהחצילים עם פטרוזיליה וכוסברה:

להוסיף לחצילים הקצוצים פטרוזיליה, כוסברה, שום מלח ולערבב היטב

קערה שניהחצילים במיונז:

להוסיף לחצילים הקצוצים מיונז, מלח ולערבב

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת