88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

חלה וגבינה מבעבעת

 

 

 

 חלה וגבינה מבעבעת

 

 

 

 

 

 

הכי דומה שיש, לפונדו גבינה, ללא צורך בכלים מיוחדים,

 הכינו עם הילדים.

ארוחת בוקר / ערב שילדים ומבוגרים יאהבו לקבל.

 

 

 

מצרכים;

 4 פרוסות חלה או לחם לבן,

125 גר' גבינה צהובה מגוררת,  מסוגים שונים: קשקבל + עמק,  או פרמז'ן או גאודה,

1 ביצה גדולה טרופה,

1כפית חרדל,

 5 כפות בירה או חלב,

מלח, קורט סוכר, 

ואם זה מיועד למבוגרים אפשר להוסיף : פלפל שחור גרוס, או טבסקו או צ'ילי.

1-2 עגבניות פרוסות לקישוט,

אופן הכנה:

מחממים טוסטר אובן ל- 180 מעלות וקולים את הפרוסות.

מערבבים גבינות +ביצה + חרדל + בירה או חלב + תבלינים,

מסדרים את הפרוסות בתבנית פיירקס כאשר הצד הקלוי כלפי מטה,

יוצקים מתתערובת הגבינה הסמיכה עד לכיסוי מלא.

על כל פרוסה מניחים עגבניה לקישוט,

מכניסים לתנור חם ל- 5 דקות, או עד שהמאפה מזהיב, והגבינות מבעבעות.

 

 

 

מתוך ספר הבישול למתחילים  HOT THINGS.

שוה לנסות

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת