2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוף במלח צלוי בתנור

עוף, מי לא אוהב עוף, וכשזה נעשה בצורה נכונה אפוי היטב ,

נשאר רך ועסיסי ,צלוי וקריספי מה צריך יותר מזה ,מתכון פשוט מאוד

להכנה ,והתוצאות מושלם .סיפרתי לכם כבר שאצלי לא מוותרים על עוף בשישי בערב ,

תמיד  מכינה כל פעם בצורה ורוטב אחר ,אני כל כך אוהבת את הריח שמתפשט בבית בזמן

שהעוף נצלה בתנור .מתכון שלא תפסיקו להכין קל להכנה וטעים מאוד .

6-8 חלקי עוף

2 כפות שמן זית

1/2 קילו מלח גס

1/2 כפית תימין

לשטוף וליבש היטב את חלקי העוף ,למרוח ולעסות את העוף בשמן זית ,לפזר את התימין על כל חלקי העוף ,

להניח את חלקי העוף בתחתית התבנית להשאיר שוליים ריקים ,לפזר מסביב

לחלקי העוף את המלח ,להכניס לתנור מחומם לחום 180 מעלות ,נצלה את חלקי העוף

כ45 דקות עד שצבע העוף זהוב וקריספי .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת