33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

מאפנ'ס אגסים וגרנולה.

06/10/2015

בוקר טוב. 

אשתף אתכם במתכון המתאים לארוחת בוקר , מאפנ'ס טעים, עשיר בטעמים ורכיבים תזונתיים טובים. 

גורדון רמזי מגיש זאת לארוחת בקר לצד מיץ תפוזים, יכול לשמש כארוחת בוקר לילדים לפני היציאה בית הספר, בחטיף ביום לימודים ארוך, כארוחת ביניים ביום עבודה במשרד..תהנו. 

במתכון יש שימוש בפרי העונה, אגסים וגרנולה ביתית תמצאו כאן.  

תרגמתי את המתכון המקורי, למוצרים זמינים שניתן למצא במרכולים בארץ. 

התוצאה 16 יחידות. 

300 גרם קמח תופח

1 כפית אבקת אפייה

1 כפית קינמון טחון

קרט מלח

125 גרם סוכר חום או סוכר לבן 

250 מ"ל חלב- ניתן להחליף למיץ תופזים, חלב סויה, חלב אורז...

2 ביצים

100 גרם חמאה - או 1/2 כוס שמן קנולה

2 אגסים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות

100 גרם גרנולה.

לחמם את התנור ל 180 מעלות, להניח בתבנית מאפנ'ס תחתיות נייר. 

לסנן את הקמח לתוך קערה, להוסיף אבקת אפייה קינמון ומלח, לערבב ולהוסיף סוכר. 

להקציף את הביצים עם הנוזלים והחמאה המומסת בקערה בינונית ולהוסיף למוצרים היבשים. 

להוסיף את האגסים וחצי מכמות הגרנולה. 

לחלק את העיסה בין קונכיות המאפנ'ס , לפזר מעט גרנולה על כל אחד ואחד, מעט "לדפוק" את התבנית על השיש כדי למנוע בועיות ושהמאפנ'ס יצא אחיד. 

לאפות כ 25-30 דקות, לצנן כ 5 דקות לפני הגשה. 

התחדשתי בתבנית מאפנ'ס לקראת החג..

הנה לכם התוצאה. 

ניתן להקפיא והן מצוינות אחרי הפשרה. 

בתאבון. 

אתי. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת