00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

אורז קשיו ופטריות

אורז  קשיו ופטריות

 

 

 

 

 

אורז קשיו פטריות /של טלי

 

 

מה נאפה בתנור, נראה שחום וטמו נפלא? אורז, רבותי אורז.

האורז הוגש בתבנית פיירקס מלבנית גדולה למרכז השולחן,

באירוח רב משתתפים,

 ועוד לפני שהספיקו לומר את מילות הקסם "ג'ק רובינזון",

 התבנית התרוקנה,  ומה שנשאר היה האורז שנדבק לשוליים ולתחתית,

וגירדו, מה זה גירדו, זה היה טעים אשששששששש. 

 

אז למתכון :

לערבב,, ולתבנית, לצקת מים רותחים ולתנור עד השחמה, 

 

אורז קשיו ופטריות

2 כוסות אורז בסמטי,

 4 כוסות מים,

 חצי כוס שמן, (אני עושה עם 1/4 כוס שמן),

1/4 כוס סויה,

 1 ח' פטריות שמפיניון טריות ללא הרגל, חתוכות גס. (בהגשה עשיתי בלי פטריות), *השתמשתי בקופסה פטריות חתוכות, יצא טעים מאוד

1 בצל קטן קצוץ דק,

2-3 חופנים אגוזי קשיו לא קלויים,

1 כף אבקת מרק עוף,

אופן הכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו

מערבבים את כל החומרים יחד,

משטחים הכל בתבנית ,

 מוסיפים את המים,

 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות טורבו , ללא כיסוי,  למשך שישים דקות (שעה אחת).

*ההערות  של טלי, בסוגריים, כפי  שהמתכון הוגש לנו, והיה מעולה,

 טלי הוסיפה כוס אורז, בתבנית פיירקס מלבנית גדולה, ולדעתי אם היו ארבע כוסות גם היה מתחסל חיש מהר. 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת