44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

"ארטה" הגלידריה האיטלקית המשובחת והטבעית של סיסי ומרקו קאמורלי ממילאנו- נחלת בנימין 11 תל אביב

"ארטה" הגלידריה האיטלקית המשובחת והטבעית  של סיסי ...

גלידה, זה כל הסיפור, אבל איזו גלידה , בואו נאמר הקרם דה לה קרם של הגלידות.

כולם מתהדרים בתואר גלידה איטלקית, כאלו שנסעו לאיטליה למדו חזרו ויישמו, בארטה, הם הגיעו מאיטליה, ממילאנו, סיסי סטפניה ומרקו קאמורלי הם הם הבעלים של ארטה, הגלידה המשובחת שיוצאת תחת ידם , קשה לתאר טעמים שהם לא פחות ממושלמים, צריך לבוא לטעום ולהבין מה זו גלידה מ ו ש ל מ ת!

סיסי ומרקו פתחו את הגלידריה שלהם ברחוב נחלת בנימין 11 הקסום, יש שם אווירה, מופעי ג'ז בחמישי בערב, קידום יצירות של אמנים וכמובן גלידה נהדרת.

מה הסוד? איך מגיעים לכזו שלמות בטעמים?

אז ככה, הגלידות של ארטה נטולות צבעי מאכל, הצבעים בגלידה הם הצבעים המקוריים של הגלידה, פיסטוק זה פיסטוק אין צבע מאכל ירוק.

אין שימוש בחומרים מתחלבים, אין מוצרים תעשייתיים, את הקישוטים על הגלידות מכינים סיסי ומרקו בעצמם, אז אל תחפשו מותגים ,דרדסים כחולים ושאר פרסומים, אם יש ורדים מיובשים, צימוקים, שקדים, אגוזי לוז, תפוזים , פלפלונים או תאנה עסיסית, אלו הקישוטים הטבעיים שהם הם המרכיבים האמיתיים בגלידה של ארטה.

 

יש כאן גלידת מרציפן שקדים, נגיעות תפוז ושוקולד אמיתי שנקרש - תטעמו תבינו!

לכבוד החג השיקו בארטה טעמים שמתחברים לעונת החגים , וכך נוצרו 2 טעמים נפלאים, הראשון גלידת שטרודל תפוחים, מסקרפונה ושקדים - אליפות

והשני סורבה תפוח ירוק דבש ורימונים.

בארטה 2 ויטרינות של גלידות מצויינות, האחת מכילה גלידות על בסיס מים - סורבה משובח בשלל טעמים טבעיים, והשניה- חלבית עם טעמים טבעיים משגעים.

סיסי ומרקו באו אלינו מאיטליה שם הם למדו באופן מקצועי איך מכינים גלידה איטלקית- בסיציליה וטוסקנה אם אתם שואלים..

בארטה מכינים "הכל" לבד ומרכיבים טבעיים, פירות עונתיים, ומה טבעי יותר מאשר לקפוץ לשוק הכרמל הסמוך ולהצטייד בפירות טריים ויפים.

במידה ורכיבים מסויימים לא בנמצא, כמו למשל שוקולדים מיוחדים, פירות יבשים או קקאו, או אז בוחרים סיסי ומרקו אישית את הרכיבים שהם מביאים לארטה מרחבי הגלובוס.

זו למשל גלידת טירימיסו- נראה אתכם עומדים בפיתוי..

וגלידת אגוזי לוז ?

הויטרינה החלבית של ארטה

שוקולד קלאסי,שוקולד תפוז,באצ'ו,מריר,סטרצ'טלה,קרם ארטה, קרם פיסטוק,לוז, עוגת ארטה, ריקוטה תאנים ואגוזי מלך,יוגורט דבש ואגוזי מלך,קרם ארטה ואמרנה,קפה איטלקי,שוקולד רום,קינמון, אצטקה שוקלד -זה עם הצ'ילי.. ועוד ועוד..

גלידה טובה גורפת פרסים-  גלידה בטעם עוגת ארטה - גבינה לבנה טריה וגבינת ריקוטה עם קראמבל שקדים ופירות יער שמכינים כאן בארטה.

על גלידה בטעם עוגת הדוכס שמעתם? ביצים,שמנת ,שקדים מקורמלים שהכינו כאן ווניל.

ויטרינת הסורבה על בסיס מים ופירות

קוקוס, בננה, פיסטוק,פירות יער, אוכמניות, תפוז, מלון,שפריץ אלכוהולי, לימון ועוד ועוד..

בארטה מייצרים גם גרניטה משובחת שבמשובחים וישמחו שתטעמו- גם כאן יש מבחר- קפה, לימון,שקדים (טעמתי -ולא נשארו לי מילים ), תות,אשכוליות,אפרסק, יין חרמון ועוד.

סטפניה "סיסי" פגאני ומרקו קאמורלי רק רוצים להמשיך להכין גלידה איטלקית משובחת וגרניטה משובחת לא פחות - שווה גם שווה לקפוץ.

אני בטוח חוזרת , גלידת שקדים ותפוז שכזה לא טעמתי בשום מקום !

תרשים זרימה לגלידת חג עם תפוחים אדומים, קינמון, מסקרפונה,שמנת, קמח אורז, שקדים, חמאה..

ותרשים זרימה לגלידת סורבה לחג עם תפוחים ירוקים ,דבש ורימונים.

גם גרניטה זה "ארטה"

למה ארטה? ארטה זו אמנות, והגילדה של סיסי ומרקו בהחלט ראויה להיקרא אמנות, אמנות הגלידה!

ומעבר לכך, סיסי ומרקו מעודדים אמנים מקומיים , הם שמחים להציג בגלידריה יצירות על הקיר של אמנים שונים, ולארח הרכב ג'ז בימי ה' בערב  ובכלל אמנות.

ואני חושבת שהגלידות כאן הן יצירות אמנות כשלעצמן..

כאן מאחור מייצרים את הגלידה הכי טובה בעיר.

ארטה בפייסבוק

תקפצו - יהיה טעים! - יש גם  מופע ג'ז  בערבי חמישי אמרתי? זה משתלב יופי עם גלידה!

נחלת בנימין 11 תל אביב

תהנו!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,525
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת