44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אמפנדס טונה

אמפנדס טונה

בס"ד

 

אמפנדס נפלאים ממולאים בטונה וגרעיני תירס.

 

המצרכים לבצק:

3 כוסות קמח

1/3 כוס שמן זית

1 כפית מלח

1 כף סוכר

1- 1 1/2 כוסות מים

 

המצרכים למלית:

2 קופ' טונה בשמן מסוננת מהשמן

1 בצל בינוני מגורד

1/2 כוס גרעיני תירס

מלח (מעט הטונה מלוחה)

פלפל שחור

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מתוקה

 

ביצה טרופה +1 כף שמן

 

אופן ההכנה:

- בקערה לשים את כל מצרכי המלית ולערבב. להניח בצד לספיגת טעמים.

- להכניס את כל מצרכי הבצק מלבד המים לקערה וללוש תוך כדי הוספת המים באיטיות עד לקבלת בצק אחיד ורך.

- לחלק את הבצק ל- 20 כדורים.

- לרדד כל כדור לעלה דק, להניח כף גדושה מהמלית במרכז,מקפלים ומהדקים היטב את הקצוות.

- מניחים בתבנית,מברישים בביצה הטרופה עם השמן.

- מכניסים לאפיה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד הזהבת המאפים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת