00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

ברווז בסויה ודבש

מתכון מעולה של אהרוני. פריך מבחוץ ונימוח מבפנים

רכיבים:

1 ברווז שלם

למשרה:

רבע כוס רוטב סויה

רבע כוס דבש

3 כפות חומץ בלסמי

2 כפות שמן זית

3 שיני שום קצוצות

3 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי וקצוץ

1 כפית קנמון

1 כף כוסברה יבשה

רבע כיפת שבבי צ'ילי מיובשים

2 כפות סוכר חום

הוראות הכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה לתערובת אחידה. מניחים את הברווז בתבנית עם החזה כלפי מעלה. מורחים את הברווז בתערובת מבפנים ומבחוץ. ומעסים את עורו בתערובת.

מניחים אותו בתערובת למשך כשעה. ומדי פעם משפשפים ומעסים את העור בתערובת

מכניסים את הברווז לתנור בחום של 200 מעלות. אחרי 20 דקות מוציאים את הברווז. הוא יוציא הרבה שומן בזמן הזה. להוציא כמה שיותר מהשומן בעזרת כף. ולצקת מהרוטב על הברווז. 

להכניס לתנור ל-20 דקות נוספות. מוציאים שוב. מסירים שומן ומיוצרים עוד רוטב.

מכניסים ל-20 דקות נוספות ומגישים. 

פשוט מעלף. וכל הבית מלא ניחוחות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת