77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

מלפפונים חמוצים של אבי ברקו

מלפפונים חמוצים של  אבי ברקו

 

 

 
-- מלפפונים כבושים בגירסה רומנאיטלקי .מאת אבי ברקו

 

חברים שנה טובה להלן מתכון ל עם טוויסט קטן ( איטלקי) שאני מפרסם אותו פעם שניה עבור החברים שלא הספיקו ולאוהבי המחמצים אומר אתם חיביים את זה לעצמכם !!!! 

 

המרכיבים

  • צנצנת כבישה אטומה
  • 2 ק"ג מלפפונים בגודל בינוני / בלאדי במידה ויש בהשג ידיכם
  • 1-2 פלפל צ'ילי חריף 
  • 10-15 שיני שום
  • 1 צרור שמיר
  • 6 גבעולי סלרי קצוצים גס
  • 2 כפות פלפל 4 עונות
  • צרור אורגנו טרי / 1 כף יבש
  • 3-4 כפות בלסמי
  • 6 עלי דפנה
  • 6 עלי מרווה טריים
  • 3-4 גזרים פרוסים או 15 גזר גמדי
  • צרור טימין טרי או 1 כפות יבש
  • שמן זית
  • מים 
  • מלח (1 כפית שטוחה לכל כוס מים)

 

הכנה

 

 מכניסים את המלפפונים 2 בשכבות שתי וערב  ומסדרים מעליה 1/3 מכמות של כל יתר המרכיבים וחוזר חלילה עד שפשוט הצנצנת מלאה עד תומה !!!!! מוזגים את החומץ הבלסמי וממלאים בכוס מים עד לכיסוי המלפפונים- מודדים בכוסות – על כל כוס מים  מוסיפים כפית מלח- מציפים מעל בשמן זית, סוגרים ואוטמים את הצנצנת ומנערים את הצנצנת מספר פעמים ( ממש ממש בזהירות כי קצת כבדה ) לערבוב כל המרכיבים עם המים והבלסמי והשמן זית ( למרות שהוא ישוב לצוף מעל !!! ) ואחרי שבוע לערך  המלפפונים מוכנים

בהצלחה 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת