77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

מרק עוף עם ירקות לסעודה מפסקת

27/09/2015
 

את הסעודה המפסקת לפני צום יום הכיפורים, אנחנו תמיד מתחילים במרק עוף עם ירקות. אני שמה במרק ירקות וחלקי עוף. חלק אוהבים את הירקות (אני) חלק את הכל וחלק מרק צח עם שקדי מרק. 

הכנת המרק פשוטה מאוד, המרק טעים ומשביע ויש אומרים, אפילו בריא מאוד ואף מבריא חולים מצוננים

 הכמויות כאן הם בערך לחמישה סועדים

מצרכים

ירקות: 4 גזרים, 1/2 חבילה סלרי, 2 כרישות, 2 בצלים, (מי שאוהב אפשר גם תפוחי אדמה) שטופים וחתוכים

4-5 חלקי עוף: שוקיים, ירכיים או כל חלק אחר שאוהבים שטופים ונקיים.

מעט מאוד מלח (ארוחה מפסקת אל תשכחו)

:הכנה

מכניסים לסיר מתאים את כל הירקות ביחד עם העוף, להביא לרתיחה, לא פראית, עדינה במשך רבע שעה, להנמיך ולבשל עוד חצי שעה

בהזדמנות זו, אני מאחלת לכל בית ישראל, חתימה טובה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת