00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פסטה פפרדלה ברוטב שמנת ותירס

09/10/2015

ארוחה טעימה בצ`יק שאף אחד לא ישאר אדיש אליה!

מצרכים:

פסטה פפרדלה (מלבן ארוך, בדרך כלל מגיע בכדורים)

קופסה שמנת לבישול (250 מ"ל)

בצל קצוץ

חמאה

שמן זית

אגוז מוסקט (כפית שטוחה)

כרישה אחת קצוצה

שן שום קצוצה

קופסא קטנה של שימורי תירס מסוננת

רבע כוס חלב

מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

ממיסים קובה יפה של חמאה עם שמן זית ומטגנים את הבצל והכרישה הקצוצים עד שקיפות, מוסיפים את שן השום הקצוצה ומטגנים עוד דקה, מוסיפים את התירס ושאר המרכיבים ומבשלים כ-10 דקות.

במקביל מכינים את הפפדלה במים רותחים עם כף מלח בזמן של דקה לפני הוראות יצרן, מסננים ומאחדים עם הרוטב.

אני נוהג לזלוף מעט שמן כמהין על המנה, נותן פאנצ` מטורף! אבל ממש לא חובה!

בתיאבון!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת