11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סטיק פרגיות במילית פטריות

סטיק פרגיות במילית פטריות

סטיק פרגיות במילית פטריות

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

להבדיל מהנתחונים המיועדים לשיפודים,

 סטיק פרגית הוא בעצם אותו חלק של העוף, רק שלם,

 כדי שאפשר יהיה למלא אותו, דיקקתי את הקצוות, משני צידי האורך,

(כמו שחוצים שניצל), רק מכיוון הפנים החוצה, ושישאר מחובר.

כל היתר לפי הוראות המתכון.

מצרכים:

8 נתחי סטיק פרגיות,

מצרכים למילית:***

2 קופסאות  קטנות פטריות משומרות פרוסות,

2 בצלים בינוניים קצוצים,

שמן קנולה, מעט, לטיגון הבצל,

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה,

 לתיבול: מלח ופילפל לפי טעמכם,

8 כפות יין אדום יבש, (קברנה סוביניון ).

למשרה / מרינדה:

1/2 כוס  רכז רימונים

3 כפות סילאן,

5 כפות יין אדום יבש (קברנה סוביניון),

לתיבול: פילפל מלח לפי הטעם. (לזכור שיש כבר במילית מלח).

אופן הכנה:

מחממים תנור אפיה לחום 180 מעלות 

 מערבבים את כל מצרכי המשרה,

במעט מאוד שמן מטגנים את קוביות הבצל  עד הזהבה. 

מוסיפים את הפטריות מסוננות מנוזלים, מערבבים ומטגנים יחד כ-10 דקות.

מוסיפים את היין, מלח ופילפל,  מערבבים, ומכבים אש. מניחים במסננת* להגרת נוזלים.

מעבירים לקערה מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומערבבים. 

פורסים את הסטיק, שמים כף גדושה מהמילית** בקצה אחד, ומגלגלים לגליל,

טובלים במרינדה מכל הצדדים, 

  להניח בתבנית אפיה כשהחלק הפתוח כלפי מטה.

חוזרים על הפעולה עם כל הסטיקים.

מכסים את התבנית בנייר אפיה, ומעל שמים רדיד אלומיניום. 

מכניסים לתנור לשעה.,

 מורידים את הכיסוי, משחימים 10 דקות ומגישים

 

 

 

מגלגלים וסוגרים על המילית

 

טובלים במשרה, שמים בתבנית חסינת חום 

אם נותר משרה, יוצקים אותו לתבנית.

מכסים  בנייר אפיה ורדיד אלומיניום, ואופים שעה,

 בסוף,  מסירים כיסוי להזהבה כ-10 דקות.

 

 

הערות לכוכבים האדומים:

*מכיון שהכנתי מתכון זה לערב חג, השתדלתי להכין מראש מה שרק ניתן, ועל כן, לא סיננתי את המילית 

כדי שלא תתיבש במקרר על למחרת לקראת המילוי והשאר כרגיל.

 

 

 

***נשארת מילית?

 הכינו ריבועי בצק עלים ממולאים כמו במתכון הזה,  

ש- ממולא עם כל מה שנשאר,

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=5320051

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת