88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ממולא עם מה שנשאר

ממולא עם מה שנשאר

 

 

 

 

 

 

 

אני אמנם המצאתי את זה,

אך אני בטוחה שמליארד נשים בעולם חשבו על זה קודם, 

מה שלא מוריד מערכו,

ועדיין זה טעים, ובטוח חסכוני יותר מלזרוק, 

הכנתי קרפלך ממולאים בבשר גולש עגל + כבד מעולה  וטחון. נשארה מילית.

 הכנתי סטיק פרגיות ממולאות  במילית פטריות מצוינת , נשארה מילית

עירבבתי את שתי המיליות, וקיבלתי מעדן אמיתי.

אז צץ לי רעיון,

היו לי במקפיא ריבועי בצק עלים של מעדנות,  שמפשירות תוך דקות.

היו לי תבניות שקעים חד פעמיות ששימנתי 

 על כל ריבוע בצק שמתי כף מילית, 

אספתי את ארבע הפינות והדבקתי בקצה לצרור קטן,

 הנחתי בתבנית שקעים, ואפיתי בתנור שחומם מראש, ל- 180 מעלות, 

 נחטף ברגע, ולוקלוקו את האצבעות על אמת...

 

 

המילית של הקרפלך מאוד עשירה, ואם נשאר, אפשר להקפיא סגור בשקית ניילון,

 ובשעת הצורך להפשיר במקרר, להוסיף מילית פטריות או כבד ויש מילית חדשה ומצוינת,

שממש נולדה למטרה הזאתindecision

***

ואם נתקלתם במתכון דומה בבלוג שלי, אין זה מקרה, 

אני מישמת אותו כל פעם שיש לי המון בישולים,  בעיקר בערבי חגים,

ונשאר קצת מזה וקצת מזה, ומכאן נולד הרעיון,

 גוונו עם כל מה שנשאר.

 הפתיעו את עצמכם.

 נשאר פירה תפוחי אדמה? ​  הוסיפו בצל מטוגן פלפל ומלח לטעמכם, ומלאו את ריבועי הבצק.

***********

נשארו ירקות מאנטי פסטי? מלאו את ריבועי הבצק,

**********

נשארו במקרר גבינות? לבנות, מלוחות, צהובות, גררו גס, ערבבו , הוסיפו ביצה, עירית / בצל ירוק, שמיר, מלאו והתפעלו

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת