55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

גרנולה ביתית

כבר הרבה זמן שאני מפנטזת על הכנת גרנולה ביתית, נטולת חומרים משמרים/משקרים (הטעות במקור) ושאר מזיקין. 

הרבה זמן המצרכים נמצאים בבית, מחוסלים אט אט ואז אני נזכרת וקונה שוב על מנת שיהיה לי להכין ...ושוב, הזמן עובר וחוזר חלילה. 

הבוקר החלטתי לא עוד....זהו, מוציאה את המצרכים ומכינה ....(טוב, בעצם,...הייתי זקוקה למקום בארון המזווה וחיפשתי מה אפשר להוציא .....). 

 

הבסיס למתכון הוא של ניקי ב. והבלוג המצויין שלה 

 

3 כוסות שיבולת שועל (לא זו מהירת ההכנה)

שקית גרעיני דלעת 

שקית גרעיני חמניה 

שקית שקדים פרוסים מולבנים

3/4 כוס פיסטוקים קלופים

כוס וחצי בננות מיובשות 

כוס צימוקים כהים

חצי כוס סילאן

רבע כוס שמן

2 כפות סוכר דמררה 

כפית גדושה קינמון

 

את כל הפיצוחים ושיבולת השועל (למעט הבננות והצימוקים) לשים בקערה ולערבב

בקערית נוספת לערבב את הסילאן+שמן+ קינמון+סוכר, לשפוך לקערת הפיצוחים ולערבב

את כל התערובת לשפוך לתבנית התנור על גבי נייר אפייה 

 

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 160 מעלות כ- 40 דקות. לערבב מדי פעם. 

 

להוציא ולתת להתקרר תוך ערבוב ....

כשמתקרר להוסיף את הבננות והצימוקים . 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת