66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פינוקי קרמל ושוקולד

10/09/2015
פינוקי קרמל ושוקולד

בס"ד

מתכון נפלא לקינוח טעים על פי מתכון של  מלכי אדלר המדהימה לחוברת של לוטוס עם שינויים שלי, לפי המצרכים שהיו לי בבית.

לבסיס:

200 גרם מחמאה/חמאה

3/4 כוס סוכר

1.5כפות נס קפה

מעט קינמון

5 כפות קקאו

1 כוס מים/חלב

400 גרם פתי בר בטעם קרמל

 

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר

1 קופ' שמנת צמחית/ שמנת מתוקה

2 כפות ממרח לוטוס קראנץ/רגיל

 

אופן ההכנה:

- בקלחת שמים את כל מצרכי הבסיס מלבד העוגיות.

- טוחנים/מרסקים את העוגיות ומכניסים לקערה.

- שופכים את תערובת הנוזלים על העוגיות ומערבבים.

- משטחים בתבנית מלבנית חד פעמית ומהדקים בעזרת כף.

- מחממים שמנת צמחית עד לסף רתיחה.

- מניחים בקערה את השוקולד שבור לקוביות וממרח הלוטוס.

- שופכים את השמנת עליהם,מחכים דקה ומערבבים עד להמסה מלאה.

- שופכים מעל תערובת הביסקוויטים ומקררים עד להתיצבות מלאה (אני הכנסתי למקפיא לחצי שעה).

- חותכים לקוביות,שמים במנג'טים ונהנים (אפשר להקפיא אותם בקופסא סגורה).

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת