44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

צלי בקר בפטריות

צלי בקר בפטריות

בס"ד

 

תבשיל נפלא של בשר ברוטב פטריות נפלא. תהליך הכנתו אורך זמן אבל התוצאות נפלאות.

התבשיל מעולה בהקפאה, מתאים במיוחד לימים הלחוצים של לפני החגים.

 

המצרכים:

נתח שלם של בשר מס' 6 פילה מדומה

4 שיני שום שלמות 

3 עלי דפנה

מלח

1 כפית כמון

קמצוץ קינמון

1 בצל גדול פרוס לרצועות

2 קופ' פטריות משומרות או סלסלת פטריות טריות

5 שיני שום פרוסות

2 כפות אבקת מרק פטריות

מלח,פלפל

 

 

אופן ההכנה:

- בסיר לחץ להניח את הבשר,השום,עלי הדפנה ולתבל במלח,כמון וקינמון לכסות במים להביא לרתיחה ולבשל במשך שעה.

- לקרר היטב (אני מכינה את זה בלילה ובבוקר פותחת את הסיר).

- לפרוס את הבשר לפרוסות, את הנוזלים לא לשפוך זה ציר בשר, אפשר לשים בצנצנות ולהקפיא.

- בסיר רחב לטגן את הבצל, להכניס את פרוסות הבשר ולטגן קלות.

- להוסיף את הפטריות,השום,אבקת המרק ,מלח ופלפל.

- לשים מציר הבשר (הנוזלים שבהם בושל הבשר) עד שפרוסות הבשר מכוסות בנוזלים.

- להביא לרתיחה ולבשל שעה או עד שרוב הנוזלים מצטמצמים.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת