77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

אוסבוקו בנוסח איטלקי

אוסבוקו בנוסח איטלקי

 

 

 

 

 

.

 

 


מצרכים
חצי כפית קימל שלם חצי כפית קימל  טחון
כף וחצי פפריקה מתוקה
אחד רסק עגבניות קטן
רבע כפית אגוז מוסקט
חצי כפית כמון 
פלפל שחור גרוס מלח גס 

3 בצלים
1ענף סלרי

כוס מים עם כפית אבקת מרק ורסק עגבניות

אופן ההכנה בסיר לחץ

לטגן בשתי כפות שמן את הבשר

להוציא את הבשר לטגן בסיר את הבצל

להחזיר את הבשר

להוסיף תבלינים  וכוס מים

לבשל חצי שעה מרגע שהצופציק עלה . 

לפני הארוחה אני מפרקת את הבשר מהעצם.

טעים נמס בפה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת