55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

סרט בורקס

הזמנתי אורחים ,טוב, לא בדיוק אורחים ....את אחיותיי :) ,הזמנתי לקפה ועוגה ...חחחחח, הצחקתי את עצמי אבל ממש. כי ממתי אני מסתפקת בהגשת קפה ועוגה? ואם רק קפה ועוגה אז בטוח שלא עוגה אחת ....
היו סמוכים ובטוחים שלא הוגשה רק עוגה אחת ובטח שלא רק עוגה ... 
אז מה הכנתי? 
זוכרים את המשלוח ממשק צוריאל? 

 

זוכרים את סלט העדשים מהפוסט הקודם אז הפעם הגבינה הבולגרית על הכוונת.
החלטתי להגיש בורקס אבל לא מהסוג הקנוי, נוטף השומן. אלתרתי על בסיס מתכון נהדר של ניקי ב. 

 
הפשרתי מבעוד מועד בצק פילאס 
 
בקערה ערבבתי: 
גביע קוטג'
גביע גבינה לבנה 
100 גרם מוצרלה מגורדת 
מעט גבינת קצקבל מגורדת (למה מעט? כי זה מה שנשאר לי בבית)
100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת 
2 ביצים
2 כפות גדושות קמח 
פלפל, מלח 
(בעצם, כל סוג גבינה/שאריות שיש בבית מתאימה למלוי)
 
לפרוס בתבנית משומנת מחצית מבצק הפילאס ועליו לשטח את תערובת הגבינות.
להניח מעל את מחצית הבצק הנותרת, למרוח ביצה טרופה ולפזר שומשום. 

 

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות בערך 35-40 דקות. 
 
 
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת